maandag 16 mei 2011

Souci de l'avenir

Na een druk weekend toch even wat tijd gezocht om wat op de blog te zetten. Eergisteren opendag op school en gisteren was dan weer zo'n typische dag. Wat oorspronkelijk een aperitiefbezoekje zou worden, werd een uiteindelijk een uitgebreide dag met vrienden aan tafel. En met een twaalftal flessen naast me waar het etiket afgeweekt moet, kunnen we terugkijken op een druk weekend.
Opendag vrijdagavond en zaterdag op school en gisteren even leuk koken voor vrienden vanuit de nieuwe kookboek van Claudia. Best leuk en interessant. En ook voor het eerst gekookt op de nieuwe Tepanyaki. Anders was er vorige week weinig nieuws te melden. Toch blijft de saga voortduren en mocht ik donderdag in het Ellipsgebouw in Brussel horen: ben je niet op het nieuws geweest? Jawel ... De status van BWV (Bekende West-Vlaming) went wel.

Volgende week lanceren we zeker de datum voor de foto-avond, want men blijft maar vragen en wil het zeker op tijd inboeken, en op het einde van de volgende week komt er nieuws over iets helemaal nieuws. Ook al nieuwsgierig? Ik ook.

Misschien is deze blog vandaag wat kort, maar het kan niet alle weken hét van hét zijn. Zeg maar dat we aan het plannen zijn! Wat komt zal leuk genoeg zijn.

1 opmerking:

  1. Joop Eggermont16 mei 2011 om 05:29

    Hoi Franz,

    Vandaag heb ik je laatste blogs weer eens even bijgelezen, want het lukt mij niet altijd om precies up-to-date te blijven.

    Je manier van schrijven boeit en je weet overal echt iets van te maken, ook al trekt het soms nergens op, zoals dat eten, wat je vorige zondag voorgeschoteld kreeg. Knap hoor!

    Vandaag worden we dan ook wel heel nieuwsgierig gemaakt naar wat er aan het "groeien" is. Iets moois, iets leuks!? Vooralsnog schrijf je wat in raadselen. Maar dat geeft niet. Het houdt juist de spanning er prima in. En de datum van de foto-avond komt eraan ... We zien er naar uit en zijn heel benieuwd.

    Groetjes, Joop

    BeantwoordenVerwijderen