zaterdag 12 februari 2011

Als een tierelier ...

Valentijnsweekend en ook deze week valt er weer veel nieuws te rapen uit de voorbereiding. Zo heeft ondertussen indereen een uitnodiging gekregen voor 18 maart ('t is te zeggen, wie niet via internet bereikbaar was, alle anderen lezen de blog, twitter of kregen het via hun email toegestuurd).
Deze voor- en namiddag droeg ik de laatste rond. Eigenlijk wel best gezellig: overal het verhaal kort vertellen. De gemakkelijke dingen, de moeilijke dingen. Wat klaar is en waar je nog mee bezig bent. Van sommigen weet ik ondertussen dat ze de blog tot op de letter volgen, nietwaar Lisbeth?
Ondertussen hebben ook reeds 20 mensen hun aanwezigheid op de Open avond bevestigd. Leuk om jullie dan allemaal eens samen te zien. Ik kijk nu al uit naar de vele verhalen en we zijn ondertussen ook reeds begonnen aan de powerpoint waarop alles doorlopend uitgelegd wordt.
Met de schriftjes zijn we ondertussen ook halverwege. 103 schriftjes werden ondertussen verkocht voor het kinderkankerfonds. Nog 97 te gaan. Het moet lukken.
Ondertussen blijven we ook aan de roadboeken bezig. Ik hoop daar tegen het einde van de week toch definitief een einde aan te zien. Niet dat het niet leuk is, maar het is nogal 'knutselwerk' en inse doe ik dat eigenlijk niet graag. Maar het moet gebeuren, leuk of niet. De grote boeken zijn zo goed als af (nog enkele details toevoegen en ze zijn klaar), het kleine is wat lastiger. Het mag immers niet te dik of te zwaar worden. Elke millimeter telt als het ware en toch moet je kunnen blijven zien wat je doet en naarwaar je moet, in geval van nood. Maar het te gekke zou zijn dat je niks in het roadboek terug kan vinden als de GPS het begeeft. Nu laat ons maar hopen dat dit laatste niet zal gebeuren.
Het nieuws van de dag is echter wel dat de motor terug is. En jawel de 'koffers' hangen eraan. We kunnen dus verder met de planning: kledij, farmacie, wat neem ik mee, wat niet ...
Hieronder enkele beelden van het lastdier. Op flickr vind je de rest. Voor de mensen die niet weten hoe ze daar moeten komen: klik gewoon op de foto's rechts van de tekstblokken.

Foto in de werkplaats

Thuis en jawel, het regent...

detail
Deze namiddag deed ik ook een testrit met de GPS-route.Dat werkt dus wonderwel en bij eventueel afdraaien of afwijken, corrigeert de GPS zeer snel. Super dus. at betekent dat we de routes stuk voor stuk op de GPS kunen overzetten.
En als uitsmijter m'n Spaans verder testen: Un sueño que puedo decir es la realidad

Tot woensdag 'volgers'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten