zondag 2 januari 2011

Dag 1 tot 3 klaar.....

Vandaag de hele dag gewerkt aan het juistzetten van de eerste drie dagen. Dag één en twee kenden wel geen routewijzigingen meer, dag drie echter wel. Ik besloot dan toch maar even een ommetje te maken langs Anzy-Le-Duc na Paray-Le-Monial. Wordt wel druk die dag, want de laatste honderd kilometers zijn nogal bergop en ik zou graag tussen twee en drie uur aankomen in Le Puy-en-Vélay: er is immers zoveel te zien en te doen, maar de kloostergangen sluiten reeds op vijf uur. Het zal dus vroeg opstaan worden in Vezelay....

Voor de eerste drie dagen ligt ook vast waar ik ga proberen de stempels om de credential te halen. We moeten er immers minimaal twee per dag hebben.

Hier komen ze. Dag 1 (Brugge-Auvers-sur L'Oise - maar de goede lezers van dit Blog weten ondertussen dat het ietsje verder is): Sint-Jacobuskerk (Brugge), de abdij van Zevenkerke, Saint-Amand-les-eaux, Cambrai, Saint-Quentin en Auvers-sur-l'Oise.
Dag 2: (Auvers-Vézelay): Notre Dame (Parijs), Briare, Saint-Amand-en-Puissaye, La Chapelle de la Condelle en Vézelay zelf.
Dag 3: (Vézelay - le Puy-en-Velay): Saint-Père, Lormes, Parray-le-Monial, Anzy-Le-Duc, Montbrisson en Le Puy-en-Vélay.

En nu maar hopen dat ik er in slaag minstens twee per dag te verzamelen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten