dinsdag 4 januari 2011

Dag 6 is af ....

Dag 6, de dag dat ik van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Burgos ga, is eindelijk af. Het was een dag vol onderbrekingen vandaag. Een spannende website ontdekt over de verschillende routes, maar daar zie je elders op deze blog de neerslag van. Me urenlang zitten verdiepen in de verschillende koningen van de verschillende koningshuizen in Spanje: op den duur zou je door het bos de bomen niet meer zien. Me door verschillende niet of slechtwerkende Spaanse sites geworsteld, maar uiteindelijk is dag 6 in mekaar gestoken.
Stempels voor in de credential denken we te halen in: Roncevalles, Puenta la Reina, Estrella, Logrogno, Canas en Burgos.Voor dat klooster van Canas trouwens nog een kleine aanpassing gemaakt in de route: had ondertussen zodanig veel gelezen over dat klooster en de bezienswaardigheden, dat het jammer zou geweest zijn van dat over te slaan.

Rechts op de blogpagina kan je nu ook rechtstreeks doorklikken naar de route van de dag. Zo hoef je niet meer de archieven in te duiken en kom je steeds op de meest recente route terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten