woensdag 5 januari 2011

Dag 7 is eindelijk ook klaar ...

en ik begin te denken dat Spaans lezen, als je genoeg geconcentreerd bent eigenlijk wel doenbaar is. Vandaag ongelofelijk veel Spaans gelezen en naar sites gezocht, .... maar telkens weer kom je op blog's van andere pelgrims uit. Best interessant om te lezen wat iemand in 2008, 2009 of 2010 heeft meegemaakt. Merkwaardig genoeg wel nergens een site of blog gevonden van mensen die hun tocht aan het voorbereiden zijn.Is dezeblog dan toch een beetje uniek?
Dag 7 belooft in ieder geval. Is wat betreft kilometers het kortste traject: its minder dan 200 kilometers, maar als je over de streek leest, blijkbaar ook de meest uitgestrekte. En of snikheet of ijskoud. Dat belooft. Wat betreft kerken om een stempel voor de credential te halen, is er blijkbaar ook geen probleem. Om de zes à zeven kilometer kom je er wel eentje tegen.

Vandaag de kaap van 500 bezoekers op mijn blog overschreden. Begint dus toch gelezen te worden. Fijn!

Vandaag ook de schriftjes gaan ophalen bij Victor. Ze zijn groter dan ik verwacht had. Kan de sponsoractie voor het kinerkankerfonds maar helpen. Maar daar volgt volgende week meer nieuws over!

Ondertussen ook een inleidende cursus (zeg maar cursusje) Spaans gevonden. Nu maar leren.
?A qué hora abre el museo? en dan (maar 't zal wel niet veel helpen) ?Hay une guia que hable inglés?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten