maandag 18 april 2011

Condities worden moeilijker en ander nieuws....

Had ik gisteren en eergisteren nog internet op de kamer, dan kan ik daar nu helemaal naar fluiten. Beneden is het te doen. En beneden, dat betekent, de kamer uit, de gang uit, een lift nemen, één verdieping naar beneden, de gang door en aan de tweede lift uiteindelijk naar het gelijksvloers. We zullen de teksten dus maar eerst voorbereiden in een word-documentje en dan de gepaste verplaatsingsoefeningen doen. Bedoeling is dat je vandaag drie blogjes krijgt. Eéntje als inleiding (dit dus), eentje over vanmorgen en eentje over deze namiddag en Valladolid.
Ondertussne blijkt dat beneden ook al niet te doen is. Heb dan maar eens gezegd wat ik ervan dacht en hopla, plotseling krijg je een kamer waarop alles wel werkt. Wel alleen maar om te tikken, niet om te slapen. Ge had de manager z'n gezicht moeten zien als ik hem YouTube toonde. Nog een die denkt dat ik werk voor de pers. Hola, Spanje, het doel heiligt soms te middelen. Nu maar rap doorwerken en zien dat ik ook alles online krijg.


Maar eerst en vooral:
• Veel stapgenot morgen aan al de lezers van deze blog die morgen op Joepie vertrekken.
• Welgekomen thuis ook aan de ‘Weerwolven’, die gedaan zouden moeten hebben met Berlijn onveilig te maken

Soms toch wel rare jongens, die Spanjaarden….

• Je slaat hier niet links in, nee eerst rechts, dan draai je en dan kan je de baan oprijden in de richting die je wilde

• De lichten voor de voetgangers maken hier allerlei geluiden. In Pamplona telde een schermpje zelfs af, hoeveel seconden je nog had om over te steken. In Burgos piepten ze, in Léon floten ze, hier flikkeren ze

• Als je ’s morgens vroeg door de streek rijdt riek je zo waar een panadenarios is

• Benzine kopen is hier een hele belevenis. Je rijdt een benzinestation op. Dadelijk komt er iemand om jou te helpen (wat wel lachen is, want sommigen weten echt niet waar de tank van een motor steekt). Dan ga je gaan betalen en het kwijtingetje dat je krijgt geef je dan terug aan diegene die je bedient heeft en dan mag je vertrekken.

• Elke stad hier verschillende motor-parkeerplaatsen heeft. In Valladolid zelfs uitzonderlijk veel. Dat ware nog eens een idee om de nieuw aan te leggen ‘Gerard Davidstraat’ met haar tijd mee te krijgen (in plaats van die absurde bomen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten